مشاوره حقوقی رایگان - مدرسه

سلام به شما چند روز پیش دوستم از مدرسه اخراج شده بود . ازش پرسیدم چرا نگفت . بعد متوجه شدم یکی دیگه گوشی آورده بوده بعد فیلمای 18 سال به بالا نگاه میکرده بعد که مدیر فهمیده گوشی رو دیده فهمیده دوستم براش فرستاده بوده. الان دوستم اخراج شده اون کسی که گوشی آورده اخراج نشده الان تکلیفش چیه

ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اولیای وی باید مورد را پیگیری کنند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خانواده از طریق مدرسه موضوع را پیگیری کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق مدیریت مدرسه باید پیگیری کنید نهایتاً آموزش و پرورش منطقه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع بایستی از طریق اولیاء فرد مورد اشاره تحت پیگیری قرار بگیرد . در صورتی که مدیر مدرسه ، دلایل ناموجهی را عنوان کرد ، می توانند از طریق آموزش و پرورش منطقه پیگیری کنند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات أموزشی مدرسه و وزارت آموزش و پرورش ملاک عمل است ،

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

عذرخواهی و تعهد مبنی بر اینکه تکرار نخواهد کرد