مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی و بکارت و شکایت

سلام، من دو ماه پیش با کسی رابطه داشتم، قرار نبود دخول صورت بگیره ولی ایشان این کار رو کردن و من به علت شرایط نتوانستم مقاومت کنم، در حال حاضر با اینکه خودم نزدیکشون رفتم ولی ایشان برخلاف میل عمل کردن، میشه شکایتی داشت؟ مجازات داره؟ پردم ارتجاعیه، پزشک زنان هم روز بعد دید، تایید کرد که رابطه داشتم، میشه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله اگر برخلاف میل واراده شما اینکار انحام شده میتوانید ارش البکاره دریافت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شکایت نتیجه ای ندارد و خود شما هم محکوم به رابطه نامشروع هستید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر با رضایت خود شما این امر اتفاق افتاده خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل شکایت نیست زیرا با رضایت خودتان بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدون اذن با‌شد راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه داشته باشید اگر اقدام به شکایت کنید مع الاسف بایستی عنوان کرد که در اصطلاح عامه ، پای شما هم گیر خواهد بود . بنابراین توصیه می شود اقدام به شکایت نکنید . چون در این جرایم، مخصوصا با این شرایطی که توصیف کردید ، شما نیز داخل در این جرم خواهید بود . جرم رابطه نامشروع می تواند عنوان مجرمانه باشد . اما اگر در رابطه با زنای به عنف یقینا با قرار منع تعقیب روبرو خواهید شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به این که رضایت بوده به هم خوابی و به عنف نبوده تشخیص پزشکی قانونی ملاک عمل است .شکایت کیفری خیر ولی می توانید بخاطر ازاله بکارت دادخواست تقدیم دادگاه نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
چون با رضایت خود شما رابطه انجام شده است و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه رابطه با رضایت شما انجام شده به نظر بنده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و در صورت اثبات رابطه هر دو شما به مجازات قانونی محکوم خواهید شد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون خودتان خواستید بی فایده است مگر اینکه سن شما کمتر 18 سال باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این کار شما با رضایت بوده است هیچگونه تعدی و تعرض و تجاوزی در بین نبوده است و جرم نیست