مشاوره حقوقی رایگان - فروش پارکینگ ب واحد دیگه

درود و عرض ادب
ما در آپارتمان 3طبقه قولنامه ای زندگی میکنیم که دارای پایانکار می‌باشد در نقشه شهرداری دو طبقه با دوتا پارکینگ اجازه ساخت داده شده سازنده ی طبقه خلاف ساخته جریمه داده پایانکار گرفته حالا موقع فروختن واحد ب ما پارکینگ نداده در صورتی که در نقشه شهرداری پارکینگ مال واحد ما بوده الان مالک واحد طبقه سوم که خلاف ساخته شده و جریمشو سازنده پرداخت کرده ادعا میکنه پارکینگ از سازنده با قولنامه خریده آیا این کار قانونی بوده؟ما میتونیم پارکینگ که حق واحد ما بوده بخریم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با پارکینگ خریده باشد معتبر است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر ؛ هر آن چه که شهرداری قید کرده است ، درست و صحیح است و هیچ شخصی بر خلاف آن نمی تواند ادعایی داشته باشد مگر این که از طریق شهرداری اقدام کند .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به کارشناسی و بررسی دقیق قرار دارد تا بتوان با گفتگوی متقابل اظهارنظر کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد صحیح می‌باشد و پارکینگ متعلق به ایشان است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر در مبایعه نامه واحد را باپارکینگ به شما فروخته است ملکف است پارکینگ را تحویل دهد در غیر این صورت تکلیفی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
پارکینگ تابع واحد است
اگر در سند و پایان کار مشخص شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید دادخواست الزام به تسلیم پارکینگ به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و ..

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر پارکینگ طبق جانمایی شهرداری باید باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اگر در نقشه شهرداری پارکینگ به اختصاص واحد شما اعلام شده و در قولنامه نیز این موضوع صراحتاً ذکر شده است، مالک واحد طبقه سوم قادر به فروش پارکینگ به شما نیست. در این صورت، او نمی‌تواند حقوق و مالکیت شما را در اختیار خود قرار دهد.

در صورتی که واحد طبقه سوم ادعا می‌کند که پارکینگ به او تعلق دارد و شما قادر به خرید پارکینگ نیستید، شما می‌توانید با ارائه مدارک و شواهد مربوطه از جمله نقشه شهرداری و قولنامه خود، به دادگاه مراجعه کنید و از طریق بررسی قانونی این موضوع را از دادگاه بخواهید. در صورتی که حق پارکینگ به شما تعلق داشته باشد، دادگاه ممکن است حکمی صادر کند که شما را به اخذ حقوق و مالکیت پارکینگ اجازه دهد.

در هر صورت، برای اینکه بهترین راه‌حل را برای حل این مشکل پیدا کنید، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و از نحوه رفتار در این مسئله مطلع شوید.