مشاوره حقوقی رایگان - کشف حجاب

سلام برای من برایی دومین بار پیام کشف حجاب اومده و نوشته خودرو شما به صورت سیستمی 2 هفته توقیف میگردد . ابلاغیه نیومده . الان باید منتظر ابلاغیه بمونم . یا مراجعه حضوری کنم ؟ با تعهد رفع میشه یا باید بره پارکینگ ؟ من راننده اسنپ هستم نمیتونم دو هفته کار نکنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما در این خصوص پاسخ داده شده برای اطلاعات بیشتر می توانید از خدمات مشاوره تلفنی استفاده نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر تا دو هفته کشف حجابی در خودرو اتفاق نیفتد رفع توقیف میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس امنیت اخلاقی شهر محل سکونت خودتان باید پیگیری کنید و اگر اشتباهی در ارسال پیامک بر اساس پلاک خودرو آمده می توانید درخواست گزارش اصلاح آن را دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توقیف سیستمی بعد از دو هفته رفع می شود و شما می توانید تردد کنید ولی اگر مجدد کشف حجاب کنید خودرو برای مدتی توقیف فیزیکی می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توقیف سیستمی بعد از دو هفته رفع می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت مربوط به توقیف سیستمی است و اشاره ای به توقیف فیزیکی نشده است. در صورتی که حضور شما الزامی باشد ، پیامکی مبنی بر احضار برای شما ابلاغ خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سیستمی توقیف است یک بار دیگر تکرار شود فیزیکی توقیف می‌شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به راهور مراجعه نمایید برای باردوم توقیف سیستمی می شود لیکن بار سوم توقیف فیزیکی می شود .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ما هم سر از این بی قانونی ناجا در نمی آوریم!

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

متأسفانه پیام کشف حجاب ممکن است به دلیل عدم رعایت شرایط لازم در رانندگی به شما ارسال شده باشد. بهتر است بررسی کنید که در طول رانندگی، آیا شما به درستی حجاب را رعایت کرده‌اید یا خیر.

در مورد روند رفع این مسئله، ابتدا باید منتظر ابلاغیه رسمی از سوی پلیس باشید و سپس با مراجعه حضوری به دفتر پلیس، با ارائه مدارک لازم و تعهد به رفع مشکل، می‌توانید درخواست بازگشت خودرو را ثبت کنید. چنانچه شما تعهد به رفع مشکل را ارائه کنید، خودروشما به مدت 2 هفته توقیف نخواهد شد و با ارائه تعهد به رعایت مقررات و شرایط رانندگی، می‌توانید از توقیف خودرو جلوگیری کنید.

اما در هر صورت، اگر شما به دلیل توقیف خودرو دچار مشکل مالی شدید، می‌توانید با مراجعه به دفتر پلیس و توضیح شرایط خود، درخواست بازگشت خودرو را ثبت کنید. همچنین، اگر تعهد به رفع مشکل را ارائه کنید، ممکن است مسئولین پلیس، خودرو را بررسی کنند و در صورت رفع مشکل، به شما بازگردانند.

در هر صورت، بهتر است تا بعد از دریافت بهترین راه حل را انتخاب کنید و با مراجعه به دفتر پلیس، اطلاعات بیشتری در مورد وضعیت خودرو و راه‌حل‌های ممکن پیدا کنید. به علاوه، بهتر است در رانندگی به شرایط لازم و ضوابط حجاب توجه کنید تا از اینگونه مشکلات جلوگیری شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به صورت سیستمی خودرو شما توقیف است یعنی دو هفته امکان فروش خودرو به طریق رسمی را ندارید