مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند مصلحتی

ملکی موروثی که متعلق به من و بقیه خواهربرادرهایم می باشد به دلایلی فعلا به نام من سند منتقل شده است . چه کار کنم که اگر خدایی ناکرده فوت کردم سهم برادر خواهرهایم به دستشان برسد. متاهل و دارای فرزند هستم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید سند را به نام آنها منتقل نمایید یا صلح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می توانید با توسل به صلح عمری ، به نوعی قبل از فوت ، تقسیم ارث و میراث کرده باشید تا سهم خواهر و برادرهای شما ، پایمال نشود . برای این کار لازم است که به دفتر اسناد رسمی مراجعه بفرمائید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اقرارنامه تحت همین عنوان در دفترخانه تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نسبت به سهمی که دارند به نام آنها انتقال بدهید و سند نیز بزنید و اگر امکان تنظیم سند وجود ندارد نسبت به سهمی که دارند قرارداد عادی بنویسید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مطابق شرع و وراث تعييني صورت مي پذيرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یا صلح کنید یا اقرار نامه تنظیم کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد و اقرار نمایید رسما....

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اصلح این است سهم بقیه وراث را به طور رسمی بنام خودشان منتقل نمایید ،

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اقرارنامه در دفترخانه اسناد رسمی تنظیمی نمایید
یا قرارداد عادی یا رسمی بیع ، صلح یا هبه تنظیم نمایید و

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
تنظیم اقرارنامه رسمی، مبنی بر تعلق ملک به سایرین و تنظیم صلحنامه عادی با امضای شهود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

میتوانید سهم بقیه را صلح نمایید و یا در دفتر خانه اقرار نامه تنظیم نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

برای این که در صورت فوت شما، سهم برادر و خواهرانتان به طور مطمئن به آنها واگذار شود، می‌توانید از دو روش زیر استفاده کنید:

1. تهیه وصیت‌نامه: شما می‌توانید با تهیه وصیت‌نامه، مشخص کنید که در صورت فوت شما، سهم شما در ملک مذکور به برادر و خواهرانتان واگذار شود. در این صورت، وصیت‌نامه باید توسط شما در دفتر اسناد رسمی ثبت شده و باید به شرایط قانونی و شرعی مطابقت داشته باشد.

2. انتقال ملک با تنظیمصلح نامه : شما می‌توانید با انتقال ملک به صلح عمری ، سهم شما در ملک مذکور به برادر و خواهرانتان واگذار کنید. در این صورت، باید قرارداد ملک به صورت کتبی توافق کرده و به امضای تفاهم‌نامه بپردازید و سپس با مراجعه به دفتر اسناد رسمی، انتقال ملک را به همه ثبت کنید.

در هر دو روش باید به دلیل انجام فرآیند در دفتر اسناد رسمی، هزینه‌هایی همچون مالیات و هزینه ثبت به عهده شما خواهد بود. همچنین برای اطمینان از صحت و مطابقت این روش‌ها با قوانین و مقررات مربوطه، بهتر است با یک کارشناس حقوقی مشورت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام میشه اگر به رواث خود اعتماد کامل کنید وصیت کنید به نفع شخصی که گفتید