مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام و عرض ادب من دیروز تاریخ 30 ام چکم برگشت خورده
امروز 31 ام چک پاس شده اونوقت بعد الان بعد از ظهر تازه حسابام مسدود شده
جریانش چیه
چه دلیلی داره الان بعد پاس شدن چک حسابم مسدود شه؟؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به بانک اعلام بفرمائید . به نظر می رسد که سیستم بانکداری ، در این چند روز اخیر ، اختلالاتی وجود دارد که بهتر است که شما به صورت حضوری پیگیری بفرمائید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بانك مراجعه نماييد و رفع اثر بخواهيد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام احتمالا اشتباهی صورت گرفته از طریق بانک مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بانک مسدود کننده حساب علت را جویا شوید سپس نسبت به رفع آن اقدام کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

چک صیادی پس ازفرم خوردن کلیه حسابهای بانکی مسدود میشود به بانک مربوطه مراجعه واعلام کنید چک پاس شده که نسبت به رفع اثر ازآن ورفع مسدودی اقدام شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری از طریق بانک‌ پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از بانک مسدود کننده حساب علت را جویا شوید سپس نسبت به رفع آن اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا به بانک مربوطه مراجعه فرمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سیستم بانک مرکزی آنلاین می باشد به محض برگشت چک در سیستم ثبت می گردد، اگر چک پاس شده به بانک بروید و رفع اثر چک برگشت سده را بخواهید .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به بانک مراجعه کنید ببینید دستور مسدودی از چه مرجعی بوده است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

احتمالاً حساب شما به دلیل برگشت چک منفی شده است و به همین دلیل مسدود شده است. این اتفاق معمولاً در صورتی رخ می دهد که برگشت چک باعث منفی شدن موجودی حساب شما شده و به دلیل عدم تسویه حساب، بانک حق دارد حساب شما را مسدود کند.

بهتر است با بانک خود تماس بگیرید و دلیل مسدود شدن حسابتان را پرسیده و راهکارهای لازم را از آنها دریافت کنید. همچنین باید به دلیل برگشت چک، نسبت به تسویه آن با بانک خود اقدام کنید.