مشاوره حقوقی رایگان - بدهی بانکی

با سلام
1.من ضامن کسی شدم که قسطاشو پرداخت نکرده.بانک هم از اداره ثبت حکم اجرایی گرفته.من یک کامیون دارم که سه دونگش به نام من و سه دونگش به نام همسرم.این کامیون وسیله امرارمعاش من می‌باشد.بانک می‌تونه توقیف و مصادره کنه؟
2.از وام گیرنده چک،سفته و قراردادی که در آن نوشته بعد از پرداخت نکردن اولین قسط میتونیم اجرایی کنیم.میتونیم شکایت کنیم؟
3.من با ضامن اول میخواهیم تیکه تیکه قسطارو واریز کنیم.آیا حکم اجرایی متوقف میشه؟
ممنونم از لطفتون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بانک بدوا می تواند کامیون شما را توقیف کند . اما شما می توانید از طریق مراجع قضایی ، نسبت به رفع توقیف مبنی بر این که کامیون جزء مستثنیات دین است ، اقدان کنید . وانگهی شما می توانید مطابق قانون ، نسبت به وام گیرنده ، شکایت کنید و مبالغ پرداختی خود را ، مطالبه کنید .