مشاوره حقوقی رایگان - طلب مبالغ کسر شده از من بخاطر ضمانت وام

درسال 93 دوفقره وام10تومن و12تومن رابرای کسی ضمانت کردم وچندی بعدهم برای یک زوج وامی10تومن را.متاسفانه همگی ازاقساط وام شانه خالی کرده وپس ازکش وقوسهای زیاد ومسدودی حسابم نهایتاتمای وامها بهلاوه جریمه،دیرکردوهزینه دارسی ووکیل و....ازمن گرفته شد.برای طلب پولهایی که ازمن گرفتندبه دفترخدمات قضایی برای طرح لایحه رفتم ولی ازمن مبلغی حدود6میلیون تومن خواستند ومن هم خدایی ندارم.لطفاراهنماییم کنین چطور میتوانم به حقم برسم.متشکرم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

دادخواست اعسار را با دادخواست اصلی همراه کن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست همزمان دادخواست اعسار بدهید