مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه نظام وظیفه

با سلام، من در سال 99 برای امتحان ایلتس از کشور خارج شدم و مبلغ 15 میلیون تومان وثیقه در سازمان نظام وظیفه گذاشتم که باید ظرف یک هفته برمیگشتم که به دلیل لغو امتحان در سنتر ترکیه و کرونا با چند ماه تاخیر به کشور بازگشتم و به محض ورود دفترچه سربازی پست کردم و 21 ماه 1 ماه مرزبانی خدمت کردم(یک ماه به دلیل اضافه خدمت عدم برگشت به موقع به کشور)، الان بعد اتمام خدمت و گرفتن پایان خدمت نظام وظیفه از دادن مبلغ وثیقه خودداری میکنه در حالی که من 22 ماه خدمت کردم!!!
ممنون میشم باید از کجا پیگیری و شکایت کنم.
پیشاپیش تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنانچه مشمول در مهلت مقرر به کشور باز نگردد و یا ورود خود را به سازمان معرفی نکند، ودیعه از سمت دولت ضبط خواهد شد و قابل بازگشت نخواهد بود و همچنین جریمه‌ی ممنوع الخروج شدن مشمول نیز متصور خواهد بود.