مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط مشاع ساختمان

با سلام
بنده در یک ساختمان سه طبقه زندگی میکنم که یک حیاط مشاع داره.من ساکن طبقه همکف هستم.آیا برای استفاده از حیاط ساختمان به عنوان پارکینگ لازم هست که این مطلب(پارکینگ)در سند قید شده باشه...یکی از ساکنین ادعا دارن که در سند دو طبقه دیگر پارکینگ قید شده ولی در سند ما نیست.همچین چیزی امکانپذیره؟

پاسخ ها :

استفاده از حیاط مشاع برای پارک خودرو حیاط مشاع ادعای پارکینگ مشاعات ساختمان