مشاوره حقوقی رایگان - مستمری تامین اجتماعی

با سلام پدرم 15سال پیش فوت شدن و مستمری بین من و مادر خوانده تقسیم میشد وایشان دوباره ازدواج کردن و صاحب دختر می‌شوند دوباره شوهر دوم هم فوت میکنن...حالا ایشان میتونن هم مستمری پدرم و بگیره مثل قبل و هم مستمری شوهر دومش رو هم بگیره واسه خودش یا دخترش ؟؟با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک مستمری قابل دریافت است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

تنها یک مستمری برای هر شخص در ماه قابل دریافت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
زوجه میتواند فقط یک مستمری مربوط به همسران خود را دریافت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوجه میتواند فقط یک مستمری مربوط به همسران خود را دریافت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مستمری پدر شما ، به شما تعلق می گیرد . و مستمری شوهر دوم مادر شما ، به مادر تعلق می گیرد و ایشان نمی توانند به صورت هم زمان از دو مستمری بهره بگیرند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشان می‌تواند یک مستمری دریافت نماید و مستمری همسر دوم می تواند مبلغش بیشتر باشد