مشاوره حقوقی رایگان - نامزدی و بکارت

سلام من نامزدم و در نامزدی به اصرار و اجبار همسرم اونم تو ماشین بکارت ام را از دست دادم
حالا میخوام ازش جدا شم چطور به خانواده ام بگم لطفا کمک کنید 19 سالمه دارم دیونه میشم
چطور میتونم ازش شکایت کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عقد نبوده اید میتوانید تحت عنوان تجاوز به عنف شکایت کنید و ارش البکاره بخواهید. اما اگر با رضایت خودتان لوده نمیتوانید چنین کاری کنید

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

درود بر شما میتوانید شکایت کیفری ایراد صدمه بدنی و نیز شکایت حقوقی مطالبه مهریه مهر المثل بکنید و جدا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
شما در زمان طلاق اگر ادعای بکارت کنید به پزشکی قانونی ارجاع میشه و اگر ادعای بکارت نداشته باشید آزمایش بارداری اخذ می‌شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما موضوع را به خانواده خود اطلاع بدهید
و اگر بین شما عقد نکاح منعقد نشده باشد امکان اقامه شکوائیه رابطه نامشروع وجود خواهد داشت و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جای نگرانی نیست برای شما جرمی واقع نشده است که

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت بایدبا آنها در میان بگذارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشخص نکردید که عقد بودید یا خیر بر اساس این مورد راهکار فرق دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام وصف کیفری ندارد چرا که با رضایت شما بوده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ازاله بکارت در دوران نامزدی در حالی که در علقه زوجیت یکدیگر به سر می برده اید ، خلاف قانون نمی باشد . اما در غیر این صورت غیر قانونی نیست . توصیه می شود به یک مشاور متخصص در حوزه خانواده مراجعه بفرمائید تا نحوه درست بیان این موضوع را با توجه به علم خود بیان کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما ابتدا بفرمایید که نامزد بودید یا با یکدیگر عقد بودید شرایط آن و اینکه به چه صورت و با چه نیت این اتفاق افتاده است همه این ها حائز اهمیت و گفتگو می باشد می توانید در این خصوص تماس بگیرید