مشاوره حقوقی رایگان - ملک اجاره

باسلام بروجرد مزاحم میشم 3سال هست یک خانه اجاره کردم پارسال صاحب خانه رفت شکایت کرد آخرش گزارش اصلاحی حکم داد برا تاریخ دهم همین ماه خیلی سراغ کردم خانه گیرم نمیاد صاحب خانه تهران سکونت داره راهی هست چند ماهی از دادگاه وقت بگیرم واقعا اگه تخلیه نکنم چی میشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موعد اجاره به اتمام رسیده مکلف به تخلیه هستید وگرنه مالک میتواند حکم قضایی بگیرید . مگر انکه با مالک مهلت را مصالحه کنید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
باید ملاحضه گردد در حکم اصلاحی چه تعهدی شما بر عهده گرفته اید ولی می توانید با افزایش مبلغ اجاره بها طبق قانون ؛ به ادامه عقد اجاره امیداور باشید