مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

باعرض سلام
حدود یک ماه پیش کارشناسی از دادگاه با من تماس گرفت که برای تایید وسایل خونه زوج با ایشون بروم تا قبل تماس کارشناس برای بنده هیچ ابلاغی در رابطه با تمکین نیومده چند روز بعد از کاشناسی برای بنده جلسه رسیدگی برای دادخواست تمکین زوج گذاشتن میخواستم بدونم این جلسه به این مفهومه که خونه زوج و وسایلش برای تمکین توسط کارشناس تایید شده و الان فقط قاضی باید رای رو بده یا ربطی به نظر کارشناسی نداره .ممنون میشم راهنماییم ‌کنید.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.قاضی باتوجه به نظریه کارشناس ومنزل ووسایل تهیه شده جلسه برگزار ورای میدهند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

جلسه رسیدگی برای شنیدن دفاعیات زوجین است، تصمیم نهایی با قاضی رسیدگی کننده است .

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

با مراجعه به دادگاه میتوانید قبل از جلسه دادگاه نظر کارشناس را ملاحظه فرمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حضورا به شعبه مراجعه نمایید و نظریه کارشناس را مطالعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کارشناس تایید کند و شما تمکین نکنید دادگاه حکم الزام به تمکین خواهد داد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نظر کارشناس یا مدد کار به قوت خود باقی است . و ایشان بایستی همراه شما به منزل مراجعه کنند و محل سکونت زوج به دقت واکاوی شود که آیا شرایط زندگی مهیا است یا شرایط زندگی مهیا نیست .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان نفقه را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد
بله ابلاغ خواهد شد...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نظریه کارشناسی در پرونده نفقه قرار میگیرد و صحبتهای شما هم شنیده میشود و نهایتا قاضی بر اساس این موارد نظر میدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کارشناس نظریه خود را به دادگاه میدهد و سپس قاضی بر اساس ان رای صادر میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی می بایست در جلسه رسیدگی حضور پیدا نمایید تا موضوع نظر کارشناس و تصمیم دادگاه محترم انجام بپذیرد