مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی

سلام پارسال حسابم مسدود شد پیگیری کردم پلیس فتا گفت پرونده اومد زنگ میزنیم یکسال گشته خبری نشده چند بارم خودم رفتم پلیس فتا گفتن پرونده نیومده چکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حضورا به شعبه مسدود کننده حساب بانکی پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور داده موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است که موضوع را از طریق ریاست پلیس فتا پیگیری کنید . تا اگر اهمال کاری در این خصوص به وقوع پیوسته است ، با دستور مقام مافوق ، نسبت به تسریع در رسیدگی پرونده شما اقدام شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند حضوری به ارگانی که حساب شما را مسدود کرده است مراجعه کنید و پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دادستانی کل پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

لایحه رفع توقیف به دادگاه یا دادسرای محترم که دستور توقیف داده است ارسال کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بانک مسدود شده پیکیری کنید تا نامه رفع مسدودی بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید پرس و جو نمایید که به چه دلیل مسدود شده است اگر به خاطر سایت شرط بندی بوده می بایست منتظر بمانید