مشاوره حقوقی رایگان - اجاره سرقفلی

سلام بنده یه مغازه سال 83 سرقفلی خریداری کردم میخواستم الان مغازه رو اجاره بدم میخواستم بدونم باید از مالک اجازه گرفته بشه یا لازم نیست ممنون از جواب شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
مغازه سرقفلی شما ، مشمول قانون موجر و مستاجر 76 میباشد
طبق قانون دارنده حق سرقفلی ، اجازه انتقال و اجاره سرقفلی را بدون اجازه مالک نخواهد داشت مگر در قرارداد اجاره سرقفلی ، دارنده حق سرقفلی اجازه انتقال را داشته باشد

و در صورتی که دارنده حق سرقفلی ، بدون اجازه مالک ، مغازه را به دیگری ، اجاره بدهد مالک میتواند دادخواست فسخ قرارداد و تخلیه مغازه را با پرداخت نصف حق سرقفلی اقامه نماید و ...
میتوانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شما چنین اجازه ای داشته باشید امکانپذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجاره ملک موصوف ، بستگی به رضایت مالک ملک دارد ؛ زیرا شما مالک فضا و مالک ، مالک زمین است ، و بایستی در این خصوص رضایت ایشان نیز جلب شود ؛ چرا در معمولا در املاک سرقفلی ، اجاره غیر میسور است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند بستگی به مفاد قرارداد شما دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون دارنده حق سرقفلی ، اجازه انتقال و اجاره سرقفلی را بدون اجازه مالک نخواهد داشت مگر در قرارداد اجاره سرقفلی ، دارنده حق سرقفلی اجازه انتقال را داشته باشد