مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

من شکایت کلاهبرداری کردم و یه جلسه بازپرسی بود بهش گفت مجرمی پول خانم رو بده گفت ندارم بهش گفت پس برو زندان،بعد دوهفته دیدم تو ثنای بنده نوشته ،شکایت علیه فلان،باتوجه به گزارش واصله از آمار کسر و اعاده گردید.ینی چی شده ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دادنامه تا چند روز آینده به شما ابلاغ خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص این موضوع تعیین تکلیف شده است می بایست حضور مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای صادر شده منتظر باشید در ثنا ابلاغ می‌شود و یا حضورا مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده بعد از صدور قرار در دادسرا مختومه می شود.
یا قرار منع تعقیب صادر شده که در این صورت به شما ابلاغ می شود که ظرف ده روز اعتراض کنید و یا اینکه قرار جلب به دادرسی صادر شده که پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می شود و بعد از ثبت پرونده در دادگاه به شما ابلاغ می شود.
شما فعلاً منتظر ابلاغ دادگاه باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضورا به شعبه مراجعه نمایید ممکن است قرار صادر شده باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری شرایطی دارد از قبیل اینکه ارکان کلاهبردای مشخص است که سه رکن اصلی دارد و در صورت فقدان هر کدام از این عناصر جرم مربوطه کلاهبرداری نیست و بلکه یا باید در مسائل حقوقی آن را پیگیری کرد یا با جرائم دیگر وصل است برای همین موضوع پیدا کردن عنوانه مجرمانه تخصصی است و این راحتی نیست که عملی را کلاهبردای بدانیم همچنین باید گفته شود کسر از آمار را نادیده بگیرید شما منتظر ابلاغ باشید چیزی که در سامانه ثنا به شما ابلاغ میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمانی که اعلام می شود که کسر از آمار صورت گرفته است ، به این معنا می باشد که پرونده در شعبه تحت رسیدگی خارج شده است و در آن شعبه دیگر نیست . حال باید دید که آیا رای صادر شده است یا مورد دیگری به منصه ظهور رسیده است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
به صرف آنچه در سوال آمده است نمی‌توان پاسخ دقیقی تقدیم داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در سامانه ثنا ببینید چه قراری صادر شده