مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند در صورت زندانی پدر

با سلام و احترام
همسر سابقم از یکسالگی فرزندمان ما را رها کرد و هیچکدام از حقوق قانونی ما را نپرداخته از جمله نفقه فرزند مشترک. الان فرزند پسر من 7ساله است و تا حالا پدرش یکبار هم برای دیدنش نیامده جد پدری هم نفقه پرداخت نکرده . من جلب او را برای مهریه دارم. میخاهم بدانم ایا در صورت جلب و زندانی کردنش ایا میتواند برای آزار ما اقدام به گرفتن فرزند کند و یا پدر(جدپدری) و مادرش به وکالت از وی این کار را بکنند؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

موارد سلب صلاحیت پدر برای حضانت مشخص هست خارج از آن موارد کاری نمیتوانید بکنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

سلام
پس از هفت سالگی قانونا حضانت با پدر است .