مشاوره حقوقی رایگان - خرید وام..

قرار بود یه وام ازدواج از شخصی بخرم..ت فاهمنامه امضاء کردیم و قرار شد براساس مفاد تفاهمنامه عمل کنیم و پس از اینکه از طرف من تعهد انجام شد ایشان که یک کلاهبردار سوپر حرفه ای بود در حال حاضر تمام خطوط ارتباطی را قطع کردن و پیدا نیستن.. و من معلوم الحال ماندم با کلی ضرر..ب هر حال بیچاره شدم.. آیا در صورت شکایت میتوانم به پولم برسم..البته ایشان تمام ادرساش دروغ بود..

پاسخ ها :

یک وکیل

معرفی طرف بعهده شما هست . نتیجه شکایت هم بستگی به دلایل شما و تشخیص قاضی دارد