مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

با سلام. دختری
هستم 40 ساله ساکن در یک مرکز غیر دولتی کار میکنم 8سال است بیمه کارفرما هستم در این مدت حقوق آنچنانی نگرفتم حدود یک پنجم اداره کار به من حقوق میدن ولی قرارداد مینویسن و من امضا کردم که حقوق اداره کار میگیرم . هر وقت هم میگم حقوق اداره کار به من بدین میگن نمیخوای برو و اینجا کار نکن. آیا میشه شکایت کرد و حق رو گرفت..؟ هر وقت هم میگم اگر نمی‌خواهید حقوق بدید شما من رو اخراج کنید تا بیمه بیکاری شاملم بشه میگن نه نمیخوای خودت برو

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا شکایت کنید به اداره کار ، البته اول یواش برو اداره کار درخواست اعزام بازرس بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما پیگیری نمایید
شما باید در هیات تشخیص اداره کار اقامه دعوا نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق قانونی خود را نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متاسفانه شما با امضای ذیل قرارداد های کاری که به شما تحویل می دهند ، به نوعی اقرار به اخذ حقوق وزارت کار می کنید و این فعل شما ناصحیح است . بهتر است که اگر مفاد قراردادی مورد پذیرش شما نیست ، آن را امضاء نکنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به شورای حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ازطریق اداره کار قابل پیگیری هست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با مدارک لازم به اداره کار محل خود شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سوابق کاری و شواهد موجود به اداره کار شکاست مطرح کنید تا هم بازرس اداره کار برود به محل و هم شما در هیات تشخیص پرونده تان رسیدگی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید بابت حق حقوق مطالبات سنوات و عیدی خود شکایت نماید