مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

با سلام چند شب پیش شخصی از شماره ایرانسل با بنده تماس گرفت اسم و نام خانوادگی منم بلد بود گفت چرا به دادگاه مراجعه نکردی منم گفتم برای چه موضوعی از من شکایت شده اونم گفت نمیشه بگیم. بعدم پرسیدم فامیلتون چیه باز هم نگفت. در نهایت به من گفت متن شکایت براتون پیامک میاد. تا الان که پیامکی نیومده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چون نگران شدم.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجهی به این گفته ها نکنید . هر ابلاغیه با سر شماره عدلیران پیامک خواهد شد . این چنین رفتارهایی کلاهبرداری است که متاسفانه در جامعه رواج پیدا کرده است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به هیچ وجه روی این پیامک کلیک نکنید چون در این صورت حساب شما هک خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این پیامک جعلی و قصد این افراد کلاهبرداری است به هیچ عنوان به این پیامک ها توجه نکنید.
اگر پرونده ای داشته باشید از طریق سامانه ثنا به شما پیامک ارسال می شود و شما خودتان می توانید وارد سامانه ثنا شده و ابلاغیه را مشاهده کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصلا روی پیامک کلیک نکنید هر ابلاغیه ای با سرشماری عدل ایران میآید جهت اخاذیبا شما تماس گرفتن

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر پیامک از سوی سایت عدل ایران آمد www.adliran.ir به مرجع ابلاغ کننده مراجعه نمایید، به پیامک ها و تلفن های شخصی توجه ننمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دادگاه ابلاغیه را یا از طریق ثنا ارسال می‌کند یا به صورت دستی مامور ابلاغ آن را می‌آورد جلوی درب منزل

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه ان خس ایرانسل شکایت مزاحمت تلفنی مطرح کنید