مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام
من سال گذشته به علت تصادف دچار جرح صورت شدم و الان رای نهایی دادگاه کیفری 2 صادر شده سوالم اینه که من بعد از این حکم چه باید کنم که حکم اجرا بشه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
پرونده کیفری مستقیم به اجرای احکام کیفری می‌رود

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

بعد از قطعی شدن و گذشت مهلت اعتراض از شعبه تقاضای اجرای حکم را کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا این پرسش مطرح گردیده شده است. در گذشته به این سوال به شکل کامل، جامع و تفصیلی پاسخ داده شده است و مساله حقوقی تا حدودی تشریح شد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پرونده به اجرای احکام ارسال می شود درخواست پرداخت دیه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم پرونده به اجرای احکام ارسال میشود