مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزند ایثارگر مشغول در غیر انتفاعی با بیمه تامین اجتماعی

با سلام ،پدر بنده 60 ماه جبهه داوطلبانه و15 درصد جانبازی دارند. بنده 2 سال در مدرسه دولتی بدون بیمه کار کردم و الان 5 سال در غیرانتفاعی با بیمه تامین اجتماعی مشغولم.
آیا تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی می شوم؟
امسال هم معلم شرکتی آموزش و پرورش شدم، لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم رسمی شوم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید برررسی شرایط شما دقیقتر صورت گیرد تا اظهارنظر کرد

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

وکلا در جریان این سوال شما نیستن .البته یه قانونی اخیرا تصویب شد که کسانی که رزمنده باشن باید از طرف همون ارگان رسمی بشن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است باید ابتدا به ارگان مربوطه مراجعه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات بخشنامه تبدیل وضعیت ایثارگران مربوط به سال 1401 ملاک عمل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بخش نامه ای در سال 1401 به تصویب رسیده است که شما می توانید بر مبنای آن ، اقدام به تغییر وضعیت کنید . البته به صورت حضوری هم می توانید پیگیری کنید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارس غیر دولتی مشمول تبدیل وضعیت نیستند ولیکن استخدام شرکتی در اموزش وپرورش قابل بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
متاسفانه خیر
مطلقا تبدیل وضعیت استخدامی شامل شما نمیشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی، حجمی و کار معین به پیمانی و رسمی بعبارتی طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت بنحوی است که تبدیل وضعیت نیروهای دولتی مشخص شده و بر اساس این طرح افرادی که بیش از سه سال در سیستمی فعالیت دارند، تبدیل وضعیت به پیمانی یا رسمی انجام می گیرد .

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به کارگزینی اداره آموزش و پروش استان مراجعه کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از مرجع مربوطه پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به شرایطی که شما توضیح دادید، به نظر می‌رسد برای تبدیل وضعیت شما به وضعیت رسمی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، باید مراحل زیر را طی کنید:

1- درخواست تبدیل وضعیت: ابتدا باید به شرکت یا سازمان غیرانتفاعی که در آن مشغول هستید، درخواست تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی را ارائه دهید.

2- تهیه مدارک: برای تبدیل وضعیت، باید مدارکی مانند کارت ملی، شناسنامه، مدارک تحصیلی، تصویر کارت بانکی و فرم درخواست تبدیل وضعیت را تهیه کنید.

3- تکمیل فرم درخواست: پس از تهیه مدارک، فرم درخواست را تکمیل کرده و به همراه مدارک مورد نیاز به شرکت یا سازمان غیرانتفاعی خود ارسال کنید.

4- پیگیری و تایید: پس از ارسال درخواست، باید پیگیری کنید تا وضعیت شما تایید شود و به وضعیت رسمی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی تبدیل شوید.

لازم به ذکر است که برای تبدیل وضعیت، باید شرایط خاصی مانند داشتن حداقل سابقه کاری و مدارک تحصیلی مشخصی را داشته باشید و شرکت یا سازمان غیرانتفاعی نیز باید شرایط خاصی را رعایت کند.

در ضمن، برای اینکه بتوانید از تمامی حقوق و مزایای مربوط به بیمه تامین اجتماعی بهره‌مند شوید، باید حداقل یک سال به صورت رسمی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی کار کنید. در صورتی که مدت زمان کار رسمی شما کافی نیست، بهتر است با واحد مربوطه در بیمه تامین اجتماعی تماس بگیرید و شرایط لازم برای بهره‌مندی از حقوق و مزایای بیمه را مشاوره بگیرید.