مشاوره حقوقی رایگان - معافیت

سلام بنده 21 سال دارم.تا حالا به خدمت نرفتم و دفترچه هم پست نکردم یعنی سرباز فراری نیستم.خودم دوس داشتم برم خدمت ولی چون تک پسر هستم و پدرمم کمی از کار افتادس خودم کارگری میکنم و خرجی پدر و مادر و خودمو میدم وضع مالی خوبی هم نداریم.خواستم ببینم راهی هست برای معافیت؟چون سه بار منو گرفتن تو جاهای مختلف و با هزار ناله و التماس ولم کردن.یه بار جلوی مادرم گرفتنم که نزدیک بود سکته کنه.میخوام راحت بشم و خدایی نکرده از همین استرس های ناشی از طرف من اتفاقی براشون نیوفته.خودمم کمی مشکل عصبی دارم و گاهی وقتا به شدت عصبی میشم.تو خواب هم بعضی وقتا توهم میزنم و یه بارم گوشیم بغلم بود با پا زدم شکوندمش تو خواب.از 9 سالگی هم به شدت به شدت تیک عصبی دارم و چند باری مشاوره و روان پزشک رفتم که جواب نداد .چندباری هم شر همین عصبانیت هام از کار اخراج شدم .البته مشکلاتم در حدی نیست که کارت قرمز بگیرم.اگه راهی هست برای معافیت ممنونتون میشم پاسخ بدید.در ضمن پدرم هم دو سال تمام زمان جنگ ایثارگر بودن و کارت ایثار هم دارن.میشه از همین ایثارگری هم کاری کرد یا نه؟دست بوستون هستم.یاعلی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و