مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شورای عالی

سلام من در ساله 1389.5.19اعزام به خدمت شدم، به تهران کهریزک 15 روز موندم ولی به خاطره مشکل روحی روانی نتونستم خدمت کنم و فرار کردم از خدمت و بعده یسال منو گرفتن دو ماه زندان بودم و منو ازاد کردن ی نامه دادن که برم سره خدمتم ولی من نرفتم باز بعد یسال دیگه خودم رفتم پادگان اونجا منو بازداشت کردن گفتم چرا منو بازداشت میکنی گفتن غیبت داری و منو دادن دادگاه و منو فرستادن زندان بازم دو ماه نگهم داشتن و بعد ازاد کردن گفتن الان میتونی بری خدمت ولی که دو ماه اونجا تو زندان بودم خسته شدم نرفتم.وبعد یساله دیگه منو باز هم گرفتن و من تو زندان دست به خودکشی زدم شیشه استکان خورد کردم خوردم و منو به بیمارستان فرستادن 6 روز بستری شدم ولی نمردم و منو از زندان ارمیه انتقال دادن تهران زندانه کهریزک و بعد چند روز منو به صورتجلسه شورای پزشکی بیمارستان 505 دادن بعلت اختلال شخصیت مرزی برابر جزئ الف بند 3 ماده 33 استحقاق معافیت دایم از خدمت سربازی را دارد.و رفتم پادگان همه امضاها را گرفتم و بعد بهم گفتن برو نظام وظیفه شهرستان خودت یعنی اورمیه اونجا بازهم منو شورای عالی کردن و بهم گفتن برم خدمت گرفتم باشه من که از تهران معاف دائم از خدمت شدم گفتن نه باید بری خدمت گفتم نامه ای چیزی بدین برم ندادن رفتم تهران پادگان گفتم ارومیه بهم گفته برم خدمتم اونجا راه ندادن که برم تو وگفتن شما از امار کسر شدی ...... مسئله اینه الان ماندم بلا تکلیف.. اگر میشه راهنمائی کنید ممنون میشم..و به کجاه برم دردم را بگم..سربازی که معاف دائم از خدمت شده مگه میشه بازم بره خدمت..لطفا راهنمائی کنید ممنون میشم..ببخشید من سواد کم دارم اگه نتونستید بخونید ببخشید..

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید با احدی از همکاران تماس برقرار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما به نظریه کمیسیون پزشکی اعتراض نمایید و پیگیری نمایید
و معاف خواهید شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای پاسخگویی به این سوال لازم است که اشراف کامل بر اوضاع و احوال اتفاق شده حاصل شود. برای اشراف کامل بر موضوع، بررسی مدارک و اسناد، کمک شایانی خواهد کرد تا مساله رفع شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق یگان خدمتی و دادسرای نظامی مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظریه کمیسیون پزشکی اعتراض نمایید و پیگیری نمایید