مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت بلاعزل

باسلام
خانم بنده مدیرعامل شرکت تعاونی میباشد،ودرسال85وکالت بلاعزل به من دادکه امورات شرکت راباتوجه به سمت ایشان وبه شرط رعایت مواداساسنامه،قانون تجارت ،تعاون وقوانین جاریه کشوردرامورات شرکت دخل وتصرف داشته باشم،ازقبیل نقل وانتقال ،فروش سهام و...باحق توکیل به غیر، بنده هم درسال93همین وکالت رابه شخصی دیگرتفویض نمودم وکارخانه تحویلش گردیده جهت انجام تولید،ضمنا اجاره نامه ایی هم داریم بصورت سندعادی،حال ایشان درسال97بدون اطلاع وبدون رعایت تشریفات قانونی من جمله درخواست تشکیل هیات مدیره ومجمع عمومی ودریک بنگاه معاملات ملکی اقدام بفروش کل 6دانگ کارخانه که36سهم میباشدومتعلق به 8نفراست نموده است.لازم بذکراست5نفرباهمین شرایط وکالت بلاعزل داده اند،سؤال اینجاست اول اینکه طبق قانون تعاون واساسنامه شرکت مدیرعامل واعضای هیات مدیره درصورتی میتوانند وظایف خودرابه شخص دیگری مثل وکیل واگذارنمایندکه هیات مدیره اجازه بدهدوابن شرط توسط مدیرعامل،وبقیه رعایت نشده است وهرکدام بصورت انفرادی وکالت داده اند.
ودوم اینکه درمتن وکالتنامه هابه صراحت قیدشده است انجام هرکاری که طبق قانون برعهده موکل است وکیل میتواندانجام دهدبشرطی که خلاف قوانین گفته شده دربالا نباشد.
نظربه اینکه وکیل مرتکب تخلف وعدول ازشروط واجرای قانون شده است آیامیتوان وکالتنامه رابه این دلیل باطل کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است