مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت بلاعزل

سلام من در سال 1398 به برادرم یک وکالت بلاعزل داده ام یک واحد اپارتمان بنام خودش سند زده واو هم یک وکالت بلاعزل بمن داده یک ملک دیگر را بنام خودم کنم من هنوز سند ملک بنامم نکرده ام برادرم شکایت کرده وکالت من باطل کند؟ ایا میتواند لطفا من راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وكالت بلاعزل به راحتي قابليت ابطال ندارد
اما قادر انجام توسط موكل است

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر شرایط تخلفی وجود داشته باشد می تواند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر وکالت بلاعزل باشد باید دلیل قانونی وجود داشته باشد لذا شما می توانید با وکالتی که دارید اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابطال وکالت خیلی مشکل است خصوصا بلاعزل اما می تواند اگر مورد وکالت را انجام ندادید خودش انجام دهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وکالتنامه محدود باشد باطل است. در مورد جزییات وکالت‌نامه به قسمت نکات حقوقی در وبسایت بنده مراجعه فرمایید که کامل شرح داده شده

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

سلام
خیر وکالت بلاعزل تنها با فوت یا حجر از بین می رود.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام تحت شرایطی امکان ابطال وکالت بلاعزل وجود دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به توضیحات بیشتر و دقیق تر می باشد.

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

باسلام
اگر وکالت بلاعزل باشد و دلایلتان‌ را ارائه کنید امکان ابطال نخواهد بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی ابطال وکالت بلاعزل قدری مشکل است و به سادگی قابلیت ابطال ندارد و شرایط ابطال آن تماما به مفاد وکالت‌نامه مذبور بستگی دارد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام ابطال وکالت بلاعزل نیازمند اثبات طرایط خاص است. اما میتواند مورد وکالت در انجام دهد بهتر ایت اقدام ب انجام کورد وکالت کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
وکالت بلاعزل قابل رجوع نمیباشد ، و ابطال وکالتنامه چنانچه در ضمن عقد لازمی درج گردیده باشد و از شروط عقد بیع تلقی گردد قابل ابطال به تنهایی نمیباشد مگر اینکه معامله معاوضه و یا بیع نیز ابطال گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر بلعزل باشد نمی تواند عزل کند شما اگر روی ملک قولنامه بنویسید دیگر آن وکالت ارزشی ندارد و برادر شما هم نمی تواند ماری انجام دهد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

تحت شرایطی خاص امکان ابطال وکالت بلاعزل وجود دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت شرایطی امکان ابطال وکالت بلاعزل وجود دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دید دلایل ابطال چه مواردی هستند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

وکالت بلاغزل فقط با توجه به شرایط خاصی میشود ابطال کرد

حبیب اله باقری

جناب آقای حبیب اله باقری :

در وکالت نامه تون اگر از ایشون سلب اقدام شده نمتونن خودشون با اقدام مورد وکالت وکالت را از بین ببرد. و قابل اثبات هست برای احراز اصل ماهیت دعوا

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

وکالت بلاعزل را نمی‌تواند باطل کند اما میتواند خودش مورد وکالت را انجام دهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر وکالت بلاعزل بوده است امکان چنین کاری وجود ندارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابطال وکالت بلاعزل مشکل است مگر در صورت تعدی و تفریط شما در مورد اجاره

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلیلی بر ابطال نداشته باشد امکانپذیر نیست

یک وکیل :

با سلام در اسرع وقت نسبت به انجام موضوع وکالت اقدام نمایید و سند ملک را به نام خود منتقل نمایید.
وکالت بلاعزل درصورت وجود شرایط خاص قابل ابطال است که نیاز به بررسی دقیق تر مدارک و وکالت نامه تنظیمی می باشد .

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

مگر موجبی برای فسخ داشته باشه مثلا شما از حدود اختیاراتی که تفویض شده به طور دیگه ای که به ضرر موکل بوده استفاده کرده باشید متاسفانه بحث این موضوع چون مفصل هستش اینجا بطور کامل قابل تفهیم نیست ولی در کل اگر تا الان استفاده ای از وکالتنامه نکردید قابل فسخ نیست

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

مورد شما به بررسی بیشتر احتیاج دارد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود ابطال وکالت بلاعزل دشوار است