مشاوره حقوقی رایگان - رفع سو اثر چک سرقتی

سال 98دسته چکم را از ماشین دزدیدند و 6 تا رو برگشت زدند، بعد سه سال 5فقره از چکها پاک شده، یکی سال 8/99برگشت خورده، که شش ماه دیگه پاک میشه، الان وام دارم، نمیتونم حساب باز کنم، سیستم میگه چک برگشتی داری. لطفا راهنمایی کنید، تا یک ماه دیگه وام کنسل میشه، ایا راهی هست که رفع سو اثر بگیرم. یا حداقل موردی در بانک شهر حساب باز کنم، تا شش ماه دیگه سیستم برگ اخری راهم پاک میکند. با سپاس از شما

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
در صورت که مبلغ چک را می توانید تهیه کنید ؛ در حساب مسدود نمایید تا رفع سو اثر را بانک انجام دهد