مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام خدمت وکلای محترم بنده پیش یک نفر کار میکردم و سنم کم بود 19 18 سال داشتم برای من دسته چک گرفتن ولی من هیچکدام از چک هارو امضا نکردم خودشون به جای من امضا کردن,,چون امضا ها شبیه هم بودن,حالا چند سالی هست که چندتا چک دادن به اداره مالیات از چک های من و پاسشون نکردن,,من باید دادخواست چی بدم که چک هامو بتونم رفع اثر کنم برام مشکل ساز نشه ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متاسفانه مسؤلیت با ‌شماست
مگر بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید که لازمه آن طرح دعوا از سوی شماست

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام،باهاشون صحبت کنید که چک ها را پاس کنند . در غیر اینصورت مسول پرداخت چک ها شما هستید.و تا زمان پرداخت رفع اثر نخواهند شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کیفری مطرح کنید.
جعل و استفاده از سن. مجعول مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا شما جعلی بودن اسناد مورد اشاره یعنی چک‌های صادر شده را در محکمه به اثبات برسانید تا بر مبنای رای دادگاه اقدام به ابطال چک‌ها و در نهایت از طریق اداره مالیات اقدام کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید به عنوان جعل از آنها شکایت کیفری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مسئولیت چک‌ها با شماست در حقیقت انها امضا شما را جعل کرده اند و شما میتوانید تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بلافاصله شکوائیه کیفری مطرح نمایید و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر چک ها با امضاء شمارنیست و با امضاء در کارت بانک مطابقت ندارد شکایت جعل و استفاده از سند مجعول تقدیم دادسرای محل وقوع جرم نمایید، در نظر داشته باشید تا حکم قطعی در این خصوص صادر نشود شما مسئول پرداخت چک هامی باشید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جعلی بودن یعنی چک‌های صادر شده را در محکمه به اثبات برسانید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جعل و استفاده از سند مجعول و سپس ابطال چک ها را مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تحت عنوان جعل از ایشان شکایت نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول مطرح نمایید اگر توانستید اثبات کنید دادخواست استرداد لاشه چک به طرفیت اداره مالیات وجاعل مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در این مورد، بهتر است که ابتدا با شخصی که چک‌ها را صادر کرده و به اداره مالیات داده است، تماس بگیرید و سعی کنید مسئله را به طور دوستانه و دقیق مطرح کنید. شما می‌توانید به او توضیح دهید که چک‌ها به صورت قانونی و با اجازه شما نبوده و از طرف خود شما امضا نشده‌اند و بخواهید تا او اقدامات لازم را برای رفع اثر چک‌ها انجام دهد. در صورتی که شخص مقابل همکاری نکند، شما می‌توانید با ارائه مدارک و مستندات مربوطه به دادگاه مراجعه کنید و درخواست رفع اثر چک‌ها را بدهید.

همچنین، باید توجه داشت که در صورتی که چک‌های به نام شما صادر شده باشند، ممکن است برای شما در آینده مشکلاتی ایجاد شود، به همین دلیل، بهتر است به زودی اقدامات لازم را برای رفع اثر چک‌ها انجام دهید.