مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مزاحمت

با سلام اینجانب یک خانم بازنشسته هستم که همسرم فوت شده و فرزند پسر ندارم و دو دختر جوان دارم در آپارتمانی ملکی را خریداری نموده ام که متاسفانه سه واحد آن به دلیل نبود مرد در منزل من وجود دو دختر جوان مزاحمت های دنباله داری را ایجاد میکنند بنده اظهارنامه ای دال بر ترک مزاحمت به پسر متاهل ایشان تنظیم نمودم و به هر سه نفر متذکر شدم که متاسفانه ایجاد مزاحمت را بیشتر نمودند حتی ملک خود را جهت فروش به املاک عرضه کردم که گستاخی ایشان بیشتر شد و بنده را با شصت و شش سال سن ترسو خطاب کردند یکی از این سه مزاحم سو پیشینه کیفری و سابقه حبس دارد لطفا راهنمایی کنید چگونه از ایشان شکایت کنم و تحت چه عنوانی باشد متشکرم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید بررسی شود زنگ بزنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
از طریق دادسرا شرح حال دهید و شکایت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به عنوان مزاحمت و در صورت مزاحمت های خاص تحت همان عنوان شکایت کنید حتما نتیجه خواهید گرفت .