مشاوره حقوقی رایگان - کلاه برداری

سلام من چند روز پیش آگهی ماشین دیدم رفتم برای خرید چون ماشین اولم بود اطلاعات کامل نبود تو محل بازید فروشنده از گوشی خودش زنگ زد به کارشناس اومد ماشین بررسی کرد گفت ماشین خوبه ماهم دو قبض تحویل پارکینگ دادیم . ایشون گفت مدارک ماشین کامله معاینه فنی هم داره تا روز دفتر خونه هزاران بازی های عجیب از خودش در آورد بعد از پرداخت پول قبض ماشین با وکالت تعویض پلاک بهم داد رفتم پارکینگ دیدم در نبودم اومده پارکینگ وسایل ماشین باز کرده و ماشین روغن سوزی داره معاینه نداره شاسی ترک داره هرچی گفت دروغ بود . آدرس روی وکالت دروغ بود هر شماره ای که دارم جواب نمیده ‌من موندم با یه ماشین داغون که نه میشه معاینه گرفت نه تعویض پلاک کرد با 30 میلیون یا 40 میلیون ضرر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری شرایطی دارد از قبیل اینکه ارکان کلاهبردای مشخص است که سه رکن اصلی دارد و در صورت فقدان هر کدام از این عناصر جرم مربوطه کلاهبرداری نیست و بلکه یا باید در مسائل حقوقی آن را پیگیری کرد یا با جرائم دیگر وصل است برای همین موضوع پیدا کردن عنوانه مجرمانه تخصصی است و این راحتی نیست که عملی را کلاهبردای بدانیم.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید و با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد و استرداد ثمن معامله بدهید.