مشاوره حقوقی رایگان - جرائم تامین اجتماعی

درباره عواقب پرداخت نکردن اقساط بیمه افزود: کارفرمایان محترم توجه داشته باشند که بعد از توافق با شعب سازمان تأمین‌اجتماعی در زمینه پرداخت اقساطی بدهی بیمه‌ای، چنانچه هریک از اقساط بدهی‌های تقسیط شده در سررسید مقرر پرداخت نشود؛ بدهی تبدیل به حال شده و جرایم متعلقه، نسبت به مانده بدهی مطالبه و مجدداً قابل تقسیط نخواهد بود. بنابراین به کارفرمایان محترم توصیه می‌کنیم با توجه به شرایط مالی خود، تعداد اقساط را به نحوی انتخاب کنند که بتوانند تمام اقساط بدهی را در موعد مقرر پرداخت کنند.

من نمیدونستم بایستی حتما سر موعد اقساط پرداخت بشه
سه قسط اول رو دادم
سه قسط عقب افتادم امروز خواستم اقساط بعدی رو یکجا بدم تو سیستم ارور میداد
بعد متوجه شدم که خاکی بر سرم شد

الان خیلی استرس دارم و ناراحت
آیا شعبه تامین اجتماعی شهرستان میتونه کمکم کنه؟؟
راهی هست؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت اقساط بیمه اقساط معوقه بیمه بیمه