مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف پلاک خودرو

با سلام خدمت حضرت عالی بنده در تاریخ1401/12/25یک پژو پارس رو با سمند هم مدل پژو پارس معامله کرد والبته برای انجام معامله به نمایشگاه نرفتیم و یک قولنامه دستی با دست خط برادر خریدار نوشتیم و در حضور 4شاهد که امضا و اثر انگشت موجود هست پای توافق نامه نوشتیم در قولنامه دستی عینا ذکر شده که سمند فلان رنگ که صاحبش فلان شخص هست به شرط یک شاسی عقب ضربه ترافیکی دارد ومابقیه شاسیها سالم و ماشین دور رنگه درصورتی که ماشین کاپوت استر رنگه و درب سمت شاگرد برا ماشین دیگه هست سر سیلندر ماشین نشتی دارد و تمام شاسی های ماشین ضربه خورده و جوشکاری شده و همچنین قرار بود مبلغ 80میلیون به من در اضای معاوضه ماشینها سر بدهد و همچنین عنوان کردن که خلافی ماشین صفر هست و لی در صورتی که ما شب معامله کردیم و صبح ساعت 10بعد از 6بار زنگ زدن گوشی رو جواب داد بهشون اعلام کردم که من این ماشین رو نمیخوام و پشیمان شدم از معامله و ماشین رو پس بدهید که تا الان همش دارن از دستم فرار میکنن دادگاه هم رفتم میگه این یک پروسه زمان بر هستش و ایراد کار اینجاست که سمندی که زیر پای من بود توی شهر کرج بدلیل شکایت صاحب پلاک توقیف شد و صاحب پلاک هم زنگ زدم میگه 8میلیون میگیرم و وکالت میدم بهت
جناب وکیل میدونم سرت درد اوردم تو رو خدا راه حلی جلو پام بزارید و چطور میتونم ماشینم رو پس بگیرم و سمند رو چطور میتونم از توقیف در بیارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی و در خور ، لازم است که کلیه مدارک ، مستندات و اسناد مربوطه پیرامون موضوع ، مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است