مشاوره حقوقی رایگان - مشكل پاركينگ

در يک پروژه مسكن در سال 90 بابت نقشه كشی از هريك از اعضا مبلغ يك ميليون تومان دريافت كردند و اين پروژه مجوز ساخت از مسكن و شهرسازی و شهرداری و هرجايي كه نياز بوده دريافت كرده. الان مشخص شده بيشتر واحدها پاركينگ ندارند. اين پروژه زير نظر سازمان نظام مهندسی ساختمان بوده و مهندس ناظر داشته، آيا مي توان از كسي راجع به اين موضوع شكايت كرد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شهرداری - شرکت و مهندس ناظر کسانی هستند که باید از آنها شکایت نمود