مشاوره حقوقی رایگان - صیغه ساعتی

آیا قوانینی برای صیغه ساعتی بدون دخول وجود دارد؟
منظور صیغه چند نفر شدن در طول یک روز میباشد
با توجه به اینکه در صورت عدم دخول از لحاظ شرعی عده وجود ندارد.
اگر جرم است مجازات آن چیست؟
مراکزی که اینگونه کار میکنند مانند سالنهای ماساژ یا خدماتی دیگر ایا جرم تلقی میشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

صیغه همان ازدواج موقت است و با پایان مدت باید زن عده نگه دارد.
و دیگر موارد فقط فساد و فحشا است که مجازات قانونی آن حبس است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر جرم نیست
درنکاح موقت زن وشوهرمیتوانندشرط کنندکه نزدیکی نکنند و وقتی هم که نزدیکی نکرده باشند زن عده ندارد ومیتواند بلافاصله باکسی دیگر نکاح کند ولی درصورت نزدیکی باید عده نگاه دارد

یک وکیل

سلام مراکز ماساژ دو جنس مخالف جرم میباشد .صیغه هم عده دارد حتی اگر چه بشرط دخول نباشد