مشاوره حقوقی رایگان - صیغه ساعتی

سلام خسته نباشید ببخشید من 19 سالمه و اینکه میخواهم یک خانم 21 ساله که از کانال صیغه پیداشون کردم صیغه ساعتی کنم و ایشون ظاهر مطلقه هستن و باکره نیستن و ولی ایشون میخواستم بپرسم آیا می‌توانند در یک روز با چند مرد صیغه کنن چون از ایشون برا تایم هماهنگی صیغه ساعتی پرسیدم که ساعت چند به منزل ایشون بروم ولی ایشون گفتن ساعت 6/30 بیاین تایم خالی دارم و ساعت 4/30 شخصی دیگر رو پذیرش دارم برا همین پرسیدم آیا میشه مگر در یک روز صیغه چند مرد شود

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام خیر در یک روز نمی‌شود چندین بار صیغه عقد 9اری کرد، زن بعد از اتمام مدت باید به مدت دو طهر و به عبارتی 45 روز عده نگه دارد. پیشنهاد میشود در تصمیمتان دقت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صیغه ساعتی و روزانه و حتی هفتگی نداریم و کار آنها رابطه نامشروع و زنا محسوب میشه و حتی ممکن است که قصدشون کلاهبرداری باشه

یک وکیل

خیر باید عده عقد موقت تمام شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر ایشان نمی تواند در آن واحد صیغه چند نفر شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با مرجع محترم تقلید خود تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نمیشه در ضمن عموما این سایت ها کلاهبرداری است برای بردن پول شما فعلا شما تحمل کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر بعد از هر صیغه باید عده نگه داشته شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر کسی که صیغه میشود باید عده نگه دارد

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله متاسفانه امکان دارد.اگر این روابط ادامه ندید وازدواج سالم داشته باشید بهتر است بخاطر مشکلات وبیماریهای مقاربتی و...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در یک روز چند صیغه شرعی نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما جنبه حقوقی ندارد اما از لحاظ شرعی غیر نممکن چراکه در صورت اتمام مدت صیغه زن باید عده نگه دارد ومدت عده 2طهر است واگر زند در ایام عده باشد وصیغه شود صیغه باطل است.