مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مجدد عدم تمکین

با سلام من همسرم را مورد ضرب قرار دادم که بلا فاصله اقدام به شکایت از من کرد و خانه را ترک نمود من هم دادخواست عدم تمکین دادم که با توجه به نظر پزشکی قانونی عدم تمکین من رد شد با توجه به اینکه ضرب و جرح جزیی بوده ایا امکان دارد که من درخواست مجدد عدم تمکین بدهم در ضمن ایشان برای نفقه هم شکایت کرده که دادگاه به دلیل قطعی نبودن رای دادگاه و تجدید نظر خواهی گفته باید رای قطعی بیاید ایا من اگر الان نفقه ایشان را نپردازم ایشان حق طلاق میگیرد و ایا من میتوانم برای نفقه دادخواست اعسار بدهم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید مجددا دادخواست تمکین بدهید.
اگر 6 ماه نفقه ندهید حق طلاق پیش می آید.
چنانچه مبلغ نفقه معوقه مبلغ زیادی شود میتوانید اعسار بدهید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دعوی تمکین را می توانید مجدد طرح کنید- نفقه جاری زن اگر 6 پرداخت نشود حق طلاق می تواند بگیرد- بله شما می توانید اعسار بدید