مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق در خصوص ساخت

باسلام
زمینی به مساحت 2000 متر با بنای قدیمی 50 ساله در بر اصلی جاده استان گیلان خریداری کردم که طبق استعلام حدود 200 متر از زمین در طرح هادی میباشد جهت اخذ پروانه ساخت یا نوسازی مراجعه کردم طبق اعلام راهداری زمین از اکس جاده 27/5 متر عقب نشینی دارد که همین اعلام هم غیر قانونی است تعریض جاده اصلی 17/5 از اکس میباشد حال انکه در همین محدوده که اعلام عقب نشینی دادند دارای بنای قدیمی هستم باتوجه به طرح تعریض مقدار زمینی که در طرح هادی هست در حریم راه قرار میگیرد و به بنده اعلام کردن نه اجازه نوسازی دارید و نه اجازه ساخت هیج مبلغی هم بابت زمین ندادند که ادعای مالکیت میکنند
زمین بنده نسق میباشد وبصورت قولنامه ای خریداری کردم
الان بنده بلاتکلیف مانده ام چون مابقی زمین هم خارج از طرح هادی است راه کار قانونی چیست ؟آیا فقط شکایت راهکار است واگر اینچنین است به وکیلی زبده جهت انجام با تضمین کار دراستان گیلان شهر رشت نیازدارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

طبق مفاد قانون ایمنی راهها
میزان حریم قانونی راهها ،
در اتوبان ها 38 متر
در جاده دوطرفه 22/5 متر
در راه روستایی 17/5 متر از اکس جاده است
و دارای حریم ایمنی ، بعد از منتهی علیه حریم قانونی راه ، در بعضی از راهها است

که میزان حریم قانونی راه ، توسط اداره راه قابل تملک است ولی
اداره راه مکلف است که ‌ بهای اراضی را طبق قیمت روز پرداخت نماید

ولی حریم ایمنی راهها قابل تملک نیست

و شما باید با توجه به مستندات و دلایل و اینکه مقداری از اراضی شما در طرح هادی میباشد دادخواست مناسب به طرفیت اداره راه و عندالزوم بنیاد مسکن اقامه نمایید
میتوانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد