مشاوره حقوقی رایگان - جرائم و خلافی ساختمان به شهرداری که سازنده مسئول بوده

سلام عرض ادب. بنده زمین خود را جهت مشارکت به سازنده ای دادم ولی متاسفانه ایشان کار و ساختمان را نیمه کاره رها کردند و به شهرداری نیز مبلغ 240 میلیون تومان بدهی داشتند که صراحتا در قرارداد و متمم مشارکت در ساخت قید شده که تمامی جرائم و خلافی ها به شهرداری و ... به عهده سازنده است و حتی در صورت عدم پرداخت داور حق دارد با فروش و یا اجاره ملک سهم سازنده پول آن را واریز به شهرداری نماید. حال شهرداری بابت جریمه خود مالک را می گوید می شناسد و ملک بنده را جهت مزایده به ثبت معرفی کرده آیا امکان اینکه با توجه به قرارداد سازنده مسئول جریمه ها می باشد. راهی و یا اقدامی هست که از سهم سازنده بدهی را بدهیم لازم به ذکر است سازنده دو طبقه سهم خود را بصورت پیش فروش فروخته.

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام شما نمی توانید برای شهرداری به قرارداد خود با سازنده استناد کنید شما باید طلب شهرداری را بدهید و از سازنده مطالبه کنید اگر در قراداد خود با سازنده حق واگذاری و فروش را از ایشان با پرداخت بدهی به خود سلب و ساقط نمده اید می توانید نسبت به گرفتن واحد ها اقدام کنید