مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد بدون پشت نویسی

با سلام بنده یک واحد مسکونی را پیارسال برج 9 اجاره کردم،بعد از یک سال صاحب خانه گفت مبلغی را باید روی اجاره بگذارید اما این موضوع پشت برگه اجاره نامه ثبت نشد،حالا بعد از چند ماه خواستار تخلیه منزل است یا اینکه به مبلغ اولیه حدود دو برابر اضافه کنیم. من می‌توانم واحد را تخلیه نکنم تا سر سال؟ چه اقدامی بر علیه من می‌تواند انجام دهد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اثبات تمدید اجاره نامه دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اینکه تمدید قرارداد
، شفاهی بوده است ممکن است حکم تخلیه صادر گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چون تشریفات رعایت نشده باید تقاضای صدور حکم خلع ید را نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند دادخواست تخلیه بدهد.
در حال حاضر قرارداد های اجاره در کلان شهرها با بیست و پنج درصد و بقیه شهرها بیست درصد قابل تمدید است.