مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت گوشی

سلام من حدودن 2سال پیش ی گوشی خریدم و پولش رو کاملا پرداخت کردم اما الان بنا ب دلایلی لازم گوشیمو بفروشم وقتی برای انتقال مالکیت پیش فروشنده گوشی رفتم گفتن ما از صاحب اول گوشی ک شما از ایشون خریداری کردین پول میخوایم بابت گوشی دیگه ای بخاطر اینکه ایشون بیان وقرضشون پرداخت کنندما گوشی شمارو انتقال مالکیت نمی‌زنیم
الان من نمی‌دونم باید چیکار کنم این آقای فروشنده بابت گوشی از من پول نمیخوان گوشی وکارتن دست خودمه برای انتقال مالکیت این مشگل بیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر نمیتوانند
به اتحادیه مراجعه نمایید