مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه خودرو

باسلام.بنده خودرو پراید را باوانت در بنگاه معاوضه نمودم و ما به التفاوت قیمت یک چک و چکی دیگر بعنوان ضمانت ب بنگاه دار تحویل دادم .اما بنگا دار قولنامه و هیچ مدرکی بمن تحویل نداد و خودرو معاینه فنی نشد ..متوجه شدم خودرو معیوب هست برای فسخ و اخذ قولنامه ب بنگاه مراجعه کردم اما زیر بار فسخ نرفت و قولنامه را پس نداد ..من باید چگونه اقدام کنم برای فسخ و باز پس گیری چک‌ها

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا بررسی کارشناسی شود و سپس دادخواست فسخ به علت خیار عیب دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا برای فروشنده اظهارنامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست تامین دلیل را ‌مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی ‌تمام معایب خودرو مشخص گردد

و سپس دادخواست اثبات وقوع عقد و اثبات مالکیت و تنفیذ فسخ بیع خودرو به طرفیت فروشنده اقامه نمایید