مشاوره حقوقی رایگان - تعلق عائله مندی آری یا خیر

سلام وکیل محترم. من با یه دختر خانوم عقدم و الان منزل طبقه ی پایین پدرم رو براش فراهم کردم قبلا تمیکن جنسی میکرد ولی الان نه تمکین جنسی میکنه و نه میاد منزل. نکته ای که اینجاست اینه که پدر ایشون میگه این حق عائله مندی که دولت به حساب تو (یعنی من داماد) میریزه از حساب من(پدر عروس) کم میشه میاد برای تو و من میتونم شکایت کنم. سوال من اینه که با وجود این مطلب آیا چون ایشون با وجود تهیه منزل تمکین نداره و تازه به منم گفتند نیا منزل ما میتونم عائله رو به حسابش نریزم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است مبلغی بابت نفقه پرداخت کنید و دادخواست الزام به تمکین بدهید.
بعد از صدور حکم قطعی الزام به تمکین به زوجه نفقه تعلق نمی گیرد.
توجه داشته باشید اگر منزل شما درب ورودی با پدرتان یکی باشد ممکن است دادگاه منزل مستقل حساب نکند.

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

سلام منزل مستقل باشد جهاز هم که عرفا با زوجه است باید تمکین کند دعوی الزام به تمکین موکول به آوردن عروس و زندگی زیر یک سقف است