مشاوره حقوقی رایگان - چک موردی

سلام.اگر شخصی که پول و اموالی نداشته باشد چک بی محل بکشد(علیرغم ثبت چک در سامانه صیاد) و در دادگاه محکوم شود چگونه باید طلب مارا پرداخت کند.لازم به ذکر است امضای ایشان پای برگ چک درست است و نمیتواند ادعا کند چکش را دزدیده اند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان می بایست درخواست اعسار بدهد و یک مبلغی به عنوان پیش قسط تعیین می شود و الباقی به صورت اقساط پرداخت می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی از وی سراغ دارید توقیف کنید در غیر این صورت وی باید دادخواست اعسار و تقسیط دهد