مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اجاره بدون قرارداد

با درود فراوان ، بنده منزل خودم رو به شخصی برای اجاره معرفی کردم با مبلغ 120 میلیون پیش و ماهی 3 میلیون اجاره ، ایشون از طریق افراد مختلف مبلغ 99 میلیون رو واریز کردن و مانده 21 میلیون رو قرار بود دوم خرداد واریز کنن ، اما این کار رو نکردن، بنده تاریخ بیست و هفتم کلید دادم به ایشون که به خانومش خونه رو نشون بدن و بعد متوجه شدم که اثاث منزل رو برده به خونه من و ساکن شده و دیگه پول به من نداده و پاسخ تلفن نمیده و حتی در رو هم باز نمیکنه ، در صورتیکه من با ایشون قراردادی ندارم ، الان باید چیکار کنم که ایشون رو بلند کنم از منزل خودم ، چون ایشون از الان اینطور رفتار میکنه تا پایان یک سال معلوم نیست چه رفتارهایی انجام بده ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دعوای تصرف عدوانی مطرح کنید.