مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

باسلام. من از راننده جوان 18 ساله بدون گواهینامه و بیمه و متواری از صحنه تصادف شکایت کردم؛ حال حکم به پرداخت 138,000,000 میلیون ریال برای وی صادر شده است؛ و او درخواست اعسار باتوجه به اینکه محصل است و درآمدی ندارد داده است.
میخواستم بدونم عموما تقسیط محکومیت چقدر میشه( یعنی در چند قسط و با چه میزان)؟
و اینکه اگر محکوم بخواهد با استشهادیه و شهود دروغی ادعای عجز و ناتوانی بکند آیا میتوان از صاحت اتومبیل (پدر محکوم) که اتومبیل را با رضایت کامل در اختیار وی گذاشته ( بنا بر اعتراف در جلسات دادگاه) درخواست کرد؟