مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط خسارت تصادف

سلام من با یک خودرو تصادف کردم و باید هشتاد میلیون خسارت بدم و ندارم که همه رو یه جا بدم طرف رفته شکایت کرده به نظر شما دادگاه قسط بندی میکنه ماشین هم به نام خودم نبوده مال کسی دیگر بوده که من راننده بودم ایا میتونن ماشین رو هم توقیف کنن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد
اگر خودرو بنام شما باشد بجز تاکسی قابل توقیف است
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، بهتر است جهت راهنمایی بهتر درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید
علی ایحال میتوانید درخواست اعسار مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی می توانید دا‌دخواست اعسار بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر وراث دیگری وجود ندارد می‌توانید سکونت داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست اعسار از محکوم به را اقامه نمایید و در صورت صدور حکم اعسار ، مبلغ بدهی اقساط خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا به شکل اقساطی محکوم‌به را پرداخت بفرمائید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورت عدم تمکن مالی دادخواست اعسار خود را ثبت نمایید .مسلما رسیدگی خواهد شد. و ماشین نیز قابل توقیف شدن نیز می باشد