مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی ماه

سلام
ما در فروشگاه خودمون شرایط به گونه ای هست که نمیشه پرسنل مرخصی چند روزه داشته باشن
و بجاش هزینه اش رو کامل پرداخت میکنیم
آیا این از نظر اداره کار مشکلی نداره که ما به پرسنل مرخصی نمیدیم و مجبورا هزینه اش رو پرداخت میکنیم؟

مرخصی یک شخص 30 روز هست که 4 روز آن جمعه میشه در طول سال
ما باید هزینه اون 4 روز جمعه رو هم که در هر ماه حساب شده جداگانه پرداخت کنیم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مدت مرخصی سی روز در سال است بدون احتساب روزهای تعطیل در روز های تعطیل میزان حقوق 140% روز عادی است و استفاده از از حداقل ده روز مرخصی در سال برای تجدید روحیه و قوای کارگر ضروری است همچنین تعطیلی یک روز در هفته بسته به نظر کار فرما برای کارگر الزامی است و عدم تعطیلی کار بطور مستمر و در طول هفته علاوه بر غیر انسانی بودن رفتار خلاف قانون و مستوچب مسئولیت حقوقی و حسب مورد تهدید اور است