مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وام به ضامن

سلام و عرض ادب؛
حدود 14 سال پیش یک فقره وام برای تعمیرات مسکن از بنیادشهید گرفتم، دو تا برادرم ضامن بودند، خانه را به یکی از این دو برادر فروختم و ایشان نیز تعهد محضری دادند مبنی بر پرداخت وام، وام مذکور، بدهی و معوق نداره اما وام، 20 ساله بوده و 6 سال دیگر تسویه خواهد شد از طرفی، بنیاد نیز برای استفاده از خدمات اداری، اصرار بر تسویه وام دارد؛
سوال: آیا امکان انتقال وام، به نام خودِ ضامن وجود دارد که در سیستم بنیاد و بانک عامل، وام، از نام من خارج و بی حساب بشوم؟ تشکر

پاسخ ها :

انتقال وام به ضامن وام انتقال وام