مشاوره حقوقی رایگان - آسیب خودرو در پارک

سلام ماشین من رو در حالیکه پارک بوده زدن و فرار کردن، یک دوربین وجود داشته که صاحب منزل از ارائه فیلم امتناع میکنه، اثر کامل انگشتان دست شخص روی ماشین به وضوح معلومه، با 110 تماس گرفتم و صورتجلسه کردن ولی به موضوع اثر انگشت توجهی نکردن، میتونم برای پیدا کردن از طریق اثرانگشت اقدامی کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما شکایت نمایید و درخواست دستور قضایی برای بررسی فیلم دوربین را نمایید و مشخص خواهد شد